Soneterapi / Refleksologi

I soneterapi behandles sykdommer og plager ved å stimulere soner under føttene med trykk og/eller massasje. Det som soneterapi er best på er å drive ut betennelser av kroppen, og bygge opp energi. En kan også bruke soneterapi for å sette igang fødsler.

Soneterapi, også kalt refleksologi, er lett å utføre og gir raske resultater. Mange har blitt kvitt plager etter en serie soneterapibehandlinger. Soneterapien er like gammel som mennesket og bygger på et helhetssyn, der områdene på foten, hånden eller øret tilsvarer organer og kroppsdeler i resten av kroppen. Gjennom trykk og massasje på disse punktene stimuleres tilsvarende organ.

Hver del av kroppen har en sone på føttene som kalles en reflekssone. Hvis det er ømhet i en reflekssone, kan det noen ganger henge sammen med at en del av kroppen ikke fungerer optimalt. Ved å behandle de ømme reflekssoner med spesielle trykkombinasjoner, kan soneterapeuten påvirke organene til å forbedre kroppens funksjon, og dermed gjenopprette kroppens balanse.
Elsie Børstein

Del denne siden